Server oppdatering

Kjære kunde,   Vi er forpliktet til å gi deg det høyeste servicenivået og ivaretar sikkerhet. Som en del av denne forpliktelsen har vi nylig oppdatert våre serveres sikkerhetsprotokoller for å være i samsvar med de nyeste bransjeanbefalingene.   Selv om disse oppdateringene er designet for å forbedre sikkerheten og ytelsen til ... Les mer »

14 Mar 2024
Vi oppgraderer produktene våre

Vi jobber stadig mot å forbedre våre tjenester og bli enda bedre som bedrift. I dag gjør vi endringer på noen av produktene våre, som også medfører prisendringer. Disse prisendringene vil kun gjelde for nye kunder eller bestilling av nye produkter. For å tilrettelegge for disse endringene vil vi også gjøre noen endringer på nettsiden ... Les mer »

8 Jun 2023
Prisendring 01.12.2022

Fra og med 01.12.2022 vil vår prisstruktur endres.  Grunnet økte driftskostnader og situasjonen i Europa per i dag, er vi dessverre nødt til å iverksette en prisøkning. Vi ønsker imidlertid fortsatt å gi deg mest verdi for pengene innen webhosting og domener i hele Norge. Vi ligger fortsatt langt lavere enn konkurrentene på ... Les mer »

17 Okt 2022
Oppgradering av Norids registry-infrastruktur

Norid oppgraderer registry infrastrukturen sin, det vil si at du kan oppleve noe ustabilitet når det gjelder registrering av .no domener denne helgen (23-25. April) - Du kan lese mer om dette her: https://teknisk.norid.no/no/systemer/oppgradering-av-norids-registry-infrastruktur/

23je Apr 2021