Support i perioden fram til 15 desember.

Hei, Over de neste to ukene vil henvendelser bli håndtert av et eksternt team utenfor Norge, grunnet nødvendig opplæring. Selskapet som skal ta hånd om dere de neste ukene har høy teknisk kompetanse, men begrenset Norsk kunnskap. Vi beklager på forhånd om dette blir problematisk for noen. Vi setter pris på deres tålmodighet i løpet ... Les mer »

25th Nov 2018
Suppprt

25th Nov 2018
Viktige nyheter fra Google om nett sikkerhet.

Google har bestemt at fra Juli skal alle websider uten SSL sertifikat merkes som USIKKER for besøkende og bli straffet i google sitt rangerings system . Les mer hos Google her: Google securityDerfor har vi hos shed49 lyst å tilby GRATIS SSL (vanligvis 449,-) til alle våre kunder som oppgraderer webhotell (For eksempel fra Basic49 til ... Les mer »

11th May 2018
Vedlikehold hos Norid

Grunnet vedlikehold hos Norid er registrering av .no domener utilgjengelig de neste 12 timene. Vi belkager eventuelle ulemper dette medfører.

4th May 2018
Ny betalingsløsning

Vi har forbedret, forenklet og effektivisert vår utsjekking for betaling. Du vil ikke lenger bli tatt til et eksternt nettsted for å foreta kredittkortbetalinger. Vår nye betalingsløsning vil gjøre det bedre for våre kunder å handle med oss. Sikkert og enkelt.

2nd May 2018
Ditt er ditt - Garantert.

Vi hos shed49 har stort fokus på ditt personvern. Mange USA baserte organisasjoner som f.eks Facebook, Google eller Microsoft kan bli tvunget av myndigheter til å oppgi privat informasjon om deg eller selger informasjonen din til en tredjepart uten din tillatelse. Data du lagrer på tjenester som Facebook, Google Disk, Dropbox osv. er også ... Les mer »

14th Apr 2018
SMS feil

Vi opplevde et problem under testingen av en ny SMS tjeneste som endte med sendingen av flere test meldinger fra en av våre administrator nummere til våre klienter. Vi beklager eventuelt bry dette medførte. Ha en fortsatt god helg fra oss i shed49!

17th Feb 2018
Prisendring

Norid, som er den styrende kroppen ansvarlig for .no domene delegering i Norge, vil på den første juli, øke kostnaden for domene registrering og fornyelser over hele landet. Som et resultat av dette, har shed49 økt kostnaden på sine domene registreringer og fornyelser for alle .no domene registreringer og fornyelser. Vi vil fortsatt sørge ... Les mer »

4th Jul 2017
Klientområde oppgraderes

Hei, vi oppdaterer nå vårt klientområde og vil derfor be om deres tålmodighet mens vi ordner dette.

8th Mar 2017
Vinn ett års gratis webhosting

Hei! Vi kjører på med en giveaway! Vi gir bort ett års gratis webhosting inkludert domene. For å delta må du:1. Like siden vår på facebook - shed492. Kommentere på konkurranse innlegget på vår Facebook side, tagg gjerne noen du synes fortjener å vinne!Del statusen med venner og familie om du vil. Vinneren trekkes 11. mai. Lykke til!  Les mer »

1st May 2016