Hvordan lager jeg min egen 404-feilmelding?

• 1. Lagre 404-meldingen som et HTML-dokument og på et bestemt sted på hjemmeområdet ditt. (Legg den f.eks. i en egen mappe du kaller "errordoc".)

• 2. Opprett eller åpen en fil som heter ".htaccess" (legg merke til punktet foran htaccess!) og legg inn følgende tekst:

• ErrorDocument 404 /errordoc/404.html

• Lagre endringene og du har laget din egen 404-feilmelding.

• .htaccess-filen kan lagres i www-katalogen, men den nye 404-siden din må lagres i errordoc-katalogen.

• Samme fremgangsmåte kan benyttes for å lage egen-definerte feilmeldinger av andre typer (f.eks.av typen 403 og 500.)
  • 543 utilizatori au considerat informația utilă